Nyheter fra Tershine

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    Tershine
På lager
    Ja

Nyheter fra Tershine - Siste nytt og tilbud

Tershine er et svensk varemerke som raskt har bygget opp et navn innen bilpleiebransjen. Med et sterkt fokus på kvalitet og enkelhet skaper Tershine produkter som gjør bilpleie lettere, raskere og mer effektivt for både amatører og proffer. Alle produkter er nøye utviklet for å gi best mulige resultater, uansett om det handler om å rengjøre, beskytte eller friske opp bilens overflater.

Tershine tilbyr et bredt utvalg av bilpleieprodukter, med alt fra sjampo og avfetting til voks og keramisk lakkbeskyttelse. Hvert produkt er utviklet for å være enkel å bruke og levere et skinnende og holdbart resultat, uansett om du jobber i garasjen hjemme eller på en bilpleieanlegg. Deres produkter er dessuten skånsomme både mot lakken og miljøet, noe som settes pris på av mange.

Som et varemerke grunnlagt på lidenskap for biler og bilpleie fortsetter Tershine å utvikle og fornye sitt sortiment for å møte behovene hos dagens entusiaster. Med stadig innovasjon og et øye for detaljer er Tershine et selvfølgelig valg for den som vil gi sin bil den beste omsorgen. For deg som er ute etter høykvalitets bilpleieprodukter er det alltid verdt å følge med på Tershines siste lanseringer og nyheter.

Nyheter fra Tershine

Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.