Nyheter fra DS18

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    DS18
På lager
    Nei Ja

Nyheter fra DS18 - Nyheter og produkter

DS18 er en amerikansk produsent som er kjent for sine høykvalitetsprodukter innen SPL (Sound Pressure Level). Med fokus på å tilby kraftige og pålitelige løsninger, lanserer DS18 regelmessig nye produkter som retter seg mot både billydentusiaster og profesjonelle lydbyggere. I deres sortiment finner du alt fra robuste forsterkere til basshøyttalere som er designet for å levere på høyeste nivå.

Hvert produkt fra DS18 er nøye utviklet for å levere en kraftig lyd, med særlig hensyn til SPL der lydtrykk og ytelse er avgjørende. I tillegg tilbyr DS18 rimelige alternativer som gjør det mulig for både nybegynnere og erfarne byggere å oppgradere lydsystemene sine uten å gå på akkord med kvaliteten.

Med sitt voksende produktsortiment og en stadig økende tilstedeværelse i markedet planlegger DS18 å slippe enda flere spennende modeller fremover. Hvis du er ute etter de siste nyhetene innen SPL og bilstereoløsninger, er DS18 et merke å holde øye med!

Nyheter fra DS18

Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.