Nyheter fra DLS

Filtrering Dölj filter
Filter
Pris
Merker
    DLS
På lager
    Nei Ja

Nyheter fra DLS - Oppdateringer innen lydteknikk

DLS har en lang historie med å levere lyd av høyeste kvalitet uansett kategori, med sine røtter i Sverige siden 1979. Produsenten har alltid strøvet etter å kombinere solid design med en sterk lidenskap for lyd, noe som har gjort dem til et velkjent navn innen bil- og hjemmelyd over hele verden. Gjennom årene har DLS fortsatt å utvikle produkter for å møte de høye kravene til de som søker det aller beste innen lyd.

DLS lanserer regelmessig nye produkter som passer alt fra audiofile og konkurransebiler til de som kun ønsker å oppgradere lyden. Blant nyhetene finner du forsterkere og høyttalere som gir bilen din en fantastisk oppgradering. Produktene er designet for å levere tydelig og dynamisk lyd til en konkurransedyktig pris, enten du bare vil forbedre bilens originallyd eller bygge et mer avansert system.

Produsenten utvider stadig sitt sortiment og har mange spennende modeller planlagt for fremtiden. For deg som er interessert i de nyeste innovasjonene fra DLS, hold øynene åpne for kommende nyheter og oppdateringer!

Nyheter fra DLS

Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.